Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

Brain Breaks kursus

Ønsker du og din skole at give eleverne den bedste skoledag, så er det her kursus lige nøjagtig det I søger.

 

Vi har alle sammen brug for et break, og det har vores elever også.

 

Har du som alle os andre, elever som midt i undervisningen mentalt kobler ud? Sidder og stener? Pludselig skal på toilettet for anden gang i timen, eller elever som ikke laver noget, fordi de mangler et break. Så er løsningen måske Brain Break. Mit Brain Breaks kursus er designet til at genoplive deres energi, ved at give hjernen en pause, for den aktivitet de er i gang med, for at få fornyet energi, så de i virkeligheden kan levere et bedre resultat i sidste ende. Med enkle, effektive pauser kan vi forbedre deres koncentration og læring markant! I vil opleve et hav af Brain Breaks, som alle kan noget forskelligt.

 

Jeg har udviklet min helt egen Brain Breaks BANK, som både mine egne elever og mange andre har enorm glæde af. Jeg vil på nøjagtig en time give jer det Break I skal bruge på jeres næste afdelings-personalemøde, til at overbevise jer om, at Brain Breaks er et fantastisk redskab til at give jeres elever den bedste skoledag.

 

Hvad er inkluderet:

  • 1 times. Oplæg
    • Hvorfor Brain Breaks?
    • Hvordan kan Brain Breaks bruges i undervisningen?
  • Få over 200 smagsprøver Brain Breaks kort i PDF, som er lige til at bruge i jeres undervisning

 

Kurset vil overvejende være af praktisk karakter, og indeholder en masse Breaks opgaver, så I allerede dagen efter kan gå i gang med Brain Breaks.

 

 

PRIS 1500 KR. PR. TIME:

Jeg tilbyder foredrag indenfor alle prisklasser, så hvad enten der er tale om personalemøder, store arrangementer og konferencer eller en lille gruppe, har du mulighed for at finde lige nøjagtig det der passer til dig og dine kollegaer.

Jeg skræddersyer altid mine foredrag, så de opfylder jeres ønsker og behov.

I prisen skal der tillægges transportomkostninger, dog er køretiden fra min adresse og til jer helt gratis.

 

 

Send en uforpligtende forespørgsel, og få et tilbud: info@matematikivanskeligheder.dk

Jeg giver 100 % tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage på alle mine foredrag, fordi 100 % tilfredshed giver 100 % tilfredse kunder. Læs mere her