Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

Artikler Matematik i Vanskeligheder

Jeg har samlet alle de artikler og medieomtale der er om Matematik i Vanskeligheder her på siden. Du er altid velkommen til, at kontakte mig, hvis du ønsker noget uddybet. Du kan finde alle artiklerne nedenfor.

EscapeRoom 1. verdenskrig

Artikel fra Fyns Amts Avis 31 mar. 2019.

I 5. klasserne på Ørkildskolen i Svendborg er historieundervisning ved tavlen byttet ud med koder, spørgsmål og krydsord på biblioteket. Lærer Andreas Larsen har ladet sig inspirere af de såkaldte escape rooms.

Læs hele artiklen her

I PDF her

Matematik opvarmning

Har du kaffen klar? fundet læsebrillerne frem? Jeg har skrevet 4 sider om matematik opvarmning, hvor jeg stiller skarpt på fordelene ved at lave opvarmning i matematik.
Her går jeg i dybden med bl.a.:
– Skader påvirker eleven
– Sælgerne skaber JA’er
– Eksempel på god opvarmning
Som altid er det blot nogle tanker og ideer, ikke nødvendigvis et facit, men forhåbentligt vil det sætte gang i nogle tanker. Men husk, at det er jer selv der 100% bestemmer hvad der kan bruges, og hvad der ikke kan bruges.
Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uddybning af noget. Står du selv og skal til at starte op på matematik opvarmning, men har svært ved at komme i gang, eller forsøger du dig allerede med matematik opvarmning, men har svært ved at få den succes du håbede på, skal du endelig skrive til mig, og jeg vil forsøge at give dig et par gode råd samt lidt guidning i matematik opvarmning.

Matematik opvarmning

Læs hele artiklen her

Skolestart 2019

Artikel fra Børnehaveklasseforeningen marts 2019.

Glæden i børnenes øjne hver gang de har hjulpet matematikken ud af vanskelighederne betyder alt. Den oplevelse vil jeg gerne give andre lærere.

Her kan du læse meget mere om Matematik i Vanskeligheder og hvordan det hele startede.

Læs hele artiklen her