Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

Foredrag Matematik i vanskeligheder

Jeg har kæmpet hele mit liv og ydet mit allerbedste i matematiktimerne uden at lykkes med succes.

 

Da jeg tilbage i 2016 blev færdiguddannet som lærer med linjefagene dansk, historie og specialpædagogik, fik jeg hurtigt tilbudt et job, dog noget uventet som matematiklærer i en specialafdeling. Jeg tænkte tilbage på min egen skolegang, hvor jeg på ingen måde havde brilleret i matematiktimerne, men takkede alligevel ja til jobbet, med et brændende ønske om at få succes.

 

I mit foredrag kommer jeg til at fortælle jer om:

  • Hvor meget jeg har kæmpet hele mit liv og ydet mit allerbedste i matematiktimerne uden at lykkes med succes.
  • Hvilke konsekvenser det har haft for mig og stadig har, at jeg blev stemplet som en elev med matematikvanskeligheder.
  • Til daglig arbejder jeg ud fra en positiv tilgang om, at det er matematikken som er i vanskeligheder og ikke den enkelte elev. Jeg vil derfor uddybe mine tanker bag ”Matematik i Vanskeligheder” og konceptet.
  • Hvordan jeg har vendt utallige nederlag til succes.

 

I vil komme med på rejsen, om den vigtigste beslutning jeg tog i mit professionelle virke som lærer, og hvad det betød for mine elever.

 

Pris 3000 kr. pr. time:

Jeg tilbyder foredrag indenfor alle prisklasser, så hvad enten der er tale om personalemøder, store arrangementer og konferencer eller en lille gruppe, har du mulighed for at finde lige nøjagtig det der passer til dig og dine kollegaer.

Jeg skræddersyer altid mine foredrag, så de opfylder jeres ønsker og behov.

I prisen skal der tillægges transportomkostninger, dog er køretiden fra min adresse og til jer helt gratis.

 

 

Send en uforpligtende forespørgsel, og få et tilbud: info@matematikivanskeligheder.dk

Jeg giver 100 % tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage på alle mine foredrag, fordi 100 % tilfredshed giver 100 % tilfredse kunder. Læs mere her