Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

Kursus Matematik i Vanskeligheder

Den vigtigste beslutning i mit professionelle virke som lærer

 

Mine eleverne var frustrerede, og jeg var som nyuddannet lærer ved at opgive. Men så tog jeg nok den vigtigste beslutning i mit professionelle virke som lærer.  I stedet for at forberede den næste side i matematikbogen, fløj tankerne tilbage på min egen skolegang. Pludselig kunne jeg sætte mig ind i den følelse, eleverne måtte sidde med. De gjorde alt, hvad de kunne for at løse opgaverne i bogen, men de havde ikke fået den hjælp og de redskaber, de havde brug for i starten af deres skolegang, og jeg som lærer fejlede ved at gå efter et bogsystem, som på ingen måde hjalp dem og tilgodeså deres behov.

 

Jeg ændrede derfor mit syn på matematikken og vendte problemstillingen væk fra eleven og rettede den mod matematikken. Det var nu ikke eleverne, der havde matematikvanskeligheder, men det var matematikken, der var i vanskeligheder. Nu var det op til mig som lærer at lave materialer og redskaber til hver enkelt elev, så de kunne løse opgaverne. Hver enkelt elev skulle altså hjælpe matematikken ud af vanskelighederne.

 

Siden den dag har jeg selv udviklet redskaber, materialer og matematikspil, som skal hjælpe eleverne med at løse de vanskeligheder, matematikken har.

 

På mine kursus tager vi udgangspunkt i mine allerede eksisterende materialer, hvor jeg uddyber ideen og tankerne bag materialet/redskabet. Der er fokus på debat og spørgsmål, og I får lov til selv at afprøve de forskellige materialer som passer til jeres elever, så I allerede dagen efter kan gå i gang med at bruge det i jeres undervisning. Kurset vil være en god blanding af informerende og praktisk karakter.

 

PRIS 2800 KR. PR. TIME:

Jeg tilbyder kursus indenfor alle prisklasser, så hvad enten der er tale om personalemøder, store arrangementer og konferencer eller en lille gruppe, har du mulighed for at finde lige nøjagtig det der passer til dig og dine kollegaer.

Jeg skræddersyer altid mine foredrag, så de opfylder jeres ønsker og behov.

I prisen skal der tillægges transportomkostninger, dog er køretiden fra min adresse og til jer helt gratis.

 

 

Send en uforpligtende forespørgsel, og få et tilbud: info@matematikivanskeligheder.dk

Jeg giver 100 % tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage på alle mine foredrag, fordi 100 % tilfredshed giver 100 % tilfredse kunder. Læs mere her