Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

Matematik i Vanskeligheder booking

Velkommen til Matematik I Vanskeligheder Booking:

Her på siden kan du læse meget mere om mine foredrag, kursus og workshop.

Jeg tilbyder foredrag, kursus og workshop indenfor alle prisklasser, så hvad enten der er tale om personalemøder, store arrangementer og konferencer eller en lille gruppe, har du mulighed for at finde lige nøjagtig det der passer til dig og dine kollegaer.

Jeg skræddersyer altid mine foredrag, kursus og workshop, så de opfylder jeres ønsker og behov.

Send en uforpligtende forespørgsel, og få et tilbud: info@matematikivanskeligheder.dk

Brain Breaks

Ønsker du og din skole at give eleverne den bedste skoledag, så er det her kursus lige nøjagtig det I søger. Vi har alle sammen brug for et break, men mangler du indhold samt ny inspiration til, hvordan du giver dine elever det bedste break, så lad mig komme forbi til jeres næste afdelingsmøde og bevise, at jeg har løsningen. INTRO-PRIS kun 599 kr. ex. moms. for hele skolen.

Foredrag

I mine foredrag vil jeg fortælle jer om, hvordan jeg har kæmpet hele mit liv og ydet mit allerbedste i skolen, og hvilke konsekvenser det har haft for mig og stadig har, at jeg blev stemplet som en elev med matematikvanskeligheder. Jeg vil samtidig fortælle jer om tankerne bag ”Matematik i Vanskeligheder” og konceptet, og hvordan jeg har vendt utallige nederlag til succes.

Kursus

På mine kursus tager vi udgangspunkt i mine allerede eksisterende materialer, hvor jeg uddyber ideen og tankerne bag materialet/redskabet. Der er fokus på debat og spørgsmål, og I får lov til selv at afprøve de forskellige materialer. Alle deltagerne vil få allerede udarbejdet materiale digitalt med hjem, så I allerede dagen efter kan gå i gang med at bruge det i jeres undervisning.

Workshop

På mine workshops tager vi udgangspunkt i jeres hverdag. Der er fokus på debat, spørgsmål og vidensdeling i plenum om konkrete oplevelser fra hverdagen. Målet er at I selv aktivt kan udarbejde redskaber/materialer, så I i fremtiden kan hjælpe jeres elever med at løse de vanskeligheder matematikken måtte have.