Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

Klar Parat Matematikstart

Klar parat matematikstart

Velkommen til Klar Parat MatematikStart

Her på siden kommer der Matematik der er lavet til børn fra 3-års alderen og op til Førskolen.  Klar Parat MatematikStart er en udvidelse af BørnehaveMatematik og FørskoleMatematik. Med Klar Parat Matematikstart kan du som forældre styrke dit barns første møde med Matematikken. Dit barn vil igennem spil og leg opleve matematikken på en sjov og anderledes måde.

 

Hvordan køber jeg materialerne:

Det eneste du skal gøre er, at sende mig en besked med hvilket materiale/produkt du ønsker på

Facebook – https://www.facebook.com/matematikivanskeligheder

eller på mobil. 61 78 65 95

 

Du vil hurtigst muligt derefter modtage en besked, hvor jeg bekræfter din ordre, samt prisen på produktet.  Efter modtagelse af din betaling på 61 78 65 95 – Andreas Matematik i Vanskeligheder, vil du modtage en PDF fil, som du kun må bruge til hjemmebrug. I prisen indgår print til dig selv og dit barn af materialet/produktet. Du må altså ikke lave flere print af dette produkt og give til andre. Hvis du skulle have interesse i dette, skal du huske at bestille det antal du skal bruge.

 

Ønsker du et af produkterne udskrevet, lamineret og sendt direkte til din postkasse, er dette selvfølgelig også muligt. Skriv blot til mig for at få et tilbud.

 

Skal det ikke bruges til hjemmebrug, er dette selvfølgelig muligt. Du skal blot kontakte mig, hvorefter vi aftaler prisen.

Klar, Parat, MatematikStart er hele 16 sider, hvor dit barn arbejder med talforståelse af tallene fra 1-8 på en sjov og anderledes måde.

 

Se ovenfor hvordan du køber dette produkt.

Klar, Parat, MatematikStart Min første talbog – Skriv og visk ud – er hele 30 sider, hvor dit barn arbejder med at skrive tallene fra 1-10 på en sjov og anderledes måde.

 

Se ovenfor hvordan du køber dette produkt.

Materialet ”Klar, Parat, MatematikStart – Klip” er et nemt og brugervenligt materiale, som skal hjælpe dit barn med at styrke sin finmotorik. Materialet skal også styrke dit barn i, at få en sjov start på matematikken. Få hele 10 sider for kun 20 kr.

 

Se ovenfor hvordan du køber dette produkt.

Dette produkt er under udarbejdelse.