Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

Foredrag værkstedsbaseret undervisning

Hvordan kan man som lærer skabe succes med værkstedsbaseret undervisning.

 

Der findes ikke ét facit på hvordan alle elever lære bedst. Værkstedsbaseret undervisning er en fantastisk måde at undervise på, og overordnet set mener jeg, at værkstedsbaseret undervisning handler om, at ændre sin undervisning fra at eleverne arbejder i en bestemt matematikbog og på en bestemt måde, til at eleverne arbejder i forskellige værksteder, hvilket resulterer i, at eleverne får læring og matematikken ind på mange forskellige måder, som i sidste ende vil give et meget bedre resultat.

 

I mit foredrag kommer jeg til at fortælle jer om:

  • Strukturen i værkstedsbaseret undervisning
  • Materialerne/værkstederne
  • Opvarmningsmatematik
  • Brain Breaks i undervisningen

 

Pris 2800 kr. pr. time:

Jeg tilbyder foredrag indenfor alle prisklasser, så hvad enten der er tale om personalemøder, store arrangementer og konferencer eller en lille gruppe, har du mulighed for at finde lige nøjagtig det der passer til dig og dine kollegaer.

Jeg skræddersyer altid mine foredrag, så de opfylder jeres ønsker og behov.

I prisen skal der tillægges transportomkostninger, dog er køretiden fra min adresse og til jer helt gratis.

 

 

Send en uforpligtende forespørgsel, og få et tilbud: info@matematikivanskeligheder.dk

Jeg giver 100 % tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage på alle mine foredrag, fordi 100 % tilfredshed giver 100 % tilfredse kunder. Læs mere her