Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

Josefines eventyrlige jul

Køb julekalenderen “Josefines eventyrlige jul”

Ønsker du at få hele julekalenderen skal du lave en donation på mindst 99 kr. og efterfølgende sender en besked til mig på Facebook eller mail, derefter sender jeg hele julekalenderen “Josefines eventyrlige jul” til dig i PDF.

Send beløbet via MobilePay til 61 78 65 95 – Andreas Matematik i vanskeligheder
Du kan også overføre via Reg: 9370 Konto nr: 4562348439

Josefines eventyrlige jul er en julekalender til klassen, hvor du hænger 24 kuverter op i klassen. I hver kuvert er der 1 afsnit af juleeventyret “Josefines eventyrlige jul”, 1 hyggelige juleopgaver til juleeventyret  “Josefines eventyrlige jul”, 1 Jule Breaks opgaver, samt 2-3 Brain Breaks opgaver.

 

Hent helt gratis:

Dekoration til væggen: https://usercontent.one/wp/matematikivanskeligheder.dk/wp-content/uploads/2023/11/VAeG-Josefines-eventyrlige-jul.docx.pdf

 

Julekalenderen består af flere dele, og jeg giver dig nu et indblik i den samlede julekalender.

 

Du får følgende ting:

24 kuverter:

24 afsnit af Juleeventyret “Josefines eventyrlige jul”:

16 Juleopgaver til juleeventyret  “Josefines eventyrlige jul”

24 Jule Breaks

56 Brain Breaks:

 

24 julekuverter:

Hver julekuvert er lavet som en kalender med dages kalendertal på forsiden og hænges op i klassen. (Se billede) Det gør at du ved, hvilken der skal læses den enkelte dag. Eleverne kan også i hele december se hvor mange dage der er til jul. Alle kuverterne har også i venstre hjørne en overskrift som matcher overskriften på juleeventyret denne dag. Eleverne kan derfor i hele december gå og glæde sig til de forskellige afsnit.

 

Juleeventyret “Josefines eventyrlige jul”:

Består af 24 afsnit.

Det er december, og pludselig lander en gammel kuvert med et mystisk brev lige foran Josefine. I brevet står der ”Følg stjernens lys til Julefyrstens Slot” Josefine kigger op på himmelen, og ser en stjernen som lyser anderledes end alle de andre, og finder hurtigt ud af, at denne stjerne ikke blot er en almindelig stjerne. Nej det er en stjerne som skal vejlede hende i hendes søge efter Julefyrstens Slot. Da hun ankommer til Julefyrstens Slot møder hun pludselig nissen Pixi, som bliver hendes nye ven. Sammen udforsker de Julefyrstens Slot og alle slottes magiske eventyr. I 24 afsnit følger vi Josefine og Pixi som sammen begiver sig ud i nye eventyr og drømme hver dag, igennem hele december bliver de overbevist om, at den mest kostbare gave ikke er indpakket i papir og bånd, men det er noget helt andet.

 

Find ud af sammen med dine elever hvad Josefine og Pixi oplever på Julefyrstens slot, og hvad den mest kostbare gave er. Giv dine elever en fantastisk julefortælling, som handler om det julen i virkeligheden er.

 

Du har nu mulighed for at lytte til afsnit 1: Den mystiske invitation – i juleeventyret ”Josefines eventyrlige jul” Skrevet og digtet af Andreas Larsen (Matematik i vanskeligheder) samt nissen Pixi.

Lyt til afsnit 1 her: https://usercontent.one/wp/matematikivanskeligheder.dk/wp-content/uploads/2023/11/Josefines-eventyrlige-jul.mp3

eller

læs afsnit 1 her: https://usercontent.one/wp/matematikivanskeligheder.dk/wp-content/uploads/2023/11/Julehistorie-Josefines-eventyrlige-jul-afsnit-1.pdf

 

Læs afsnit 8 her: https://usercontent.one/wp/matematikivanskeligheder.dk/wp-content/uploads/2023/11/Julehistorie-Josefines-eventyrlige-jul-afsnit-8.pdf

 

 

Læs afsnit 16 her: https://usercontent.one/wp/matematikivanskeligheder.dk/wp-content/uploads/2023/11/Julehistorie-Josefines-eventyrlige-jul-afsnit-16.pdf

 

Opgaver til juleeventyret  “Josefines eventyrlige jul”:

Til næsten alle dage er der en lille juleopgave, som man kan vælge at lave. Nogle af opgaverne kræver lidt mere tid, og kan laves i løbet af dagen. Opgaverne passer til den enkelte dag/afsnit i “Josefines eventyrlige jul”. Det er hyggeopgaver, og kan laves på mange forskellige niveauer. Du får en oversigt over opgaverne, så du kan nå at forberede materialerne til opgaven. (Hver opgave har som overskrift dagens kalendertal (f.eks. 1. december – 2. december osv.) så du ved hvilken kuvert den skal lægges i.

 

Jule Breaks:

Du får 24 jule Breaks som alle sammen er små Breaks opgaver/aktiviteter som gør julen sjovere. Hver jule Breaks har som overskrift dagens kalendertal (f.eks. 1. december – 2. december osv.) så du ved hvilken kuvert den skal lægges i.

 

Brain Breaks:

Du får 56 Brain Breaks opgaver, hvilket betyder at du kan lægge 2-3 af dem i hver kuvert, og dermed give dine elever flere sjove Breaks i løbet af dagen i december. Følgende Brain Breaks der følger med er: BRAIN BREAKS, VI SÆNKER TEMPERATUREN, MEN SKRUER OP FOR ENERGIEN, VIL DU HELLERE, BREAKS TALEMÅDER V1, GÅDER BREAKS, GÆT OG GRIMASSER, SÆT ANSIGT PÅ.

Køb julekalenderen “Josefines eventyrlige jul”

Ønsker du at få hele julekalenderen skal du lave en donation på mindst 99 kr. og efterfølgende sender en besked til mig på Facebook eller mail, derefter sender jeg hele julekalenderen “Josefines eventyrlige jul” til dig.

Send beløbet via MobilePay til 61 78 65 95 – Andreas Matematik i vanskeligheder
Du kan også overføre via Reg: 9370 Konto nr: 4562348439

Må jeg give julekalenderen til andre?

  • Det korte svar er nej.

 

  • Det lange svar er nej. Jeg har som altid lagt utrolig mange timer i mine materialer, og denne julekalender har taget ca. 150-200 timer at udarbejde. 99% af alt det du finder på siden matematik i vanskeligheder er gratis, og jeg tjener derfor ikke noget på mine materialer. Der er forbundet en del økonomiske omkostninger med at kunne have siden online. Derfor betyder hver en krone der bliver givet i donation utrolig meget, og alle donationer er meget vigtige. Hvis du giver PDF-filen videre, mister jeg og siden i virkeligheden en donation på mindst 99 kr. hvilket i sidste ende kan gøre, at jeg personligt skal betale for at siden er online med alle de gratis materialer jeg laver til jer alle. Så derfor håber jeg, at du ikke giver PDF-filen til andre uden de selv laver en donation på 99 kr.