Facebook
Instagram
Copydan – Tekst og Node

Matematik i Vanskeligheder er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler

PengeMat Pakkeløsninger

Velkommen til PengeMat Pakkeløsninger:

PengeMat er forskellige pakkeløsninger, hvor du får alt det der skal bruges til at arbejde med penge. Pakkerne er udarbejdet på baggrund af stor erfaring, og stiger i sværhedsgrad men stadig med den samme genkendelighed og gentagelser, der giver dine elever tryghed.

 

Hver pakke indeholder følgende: opvarmning – spil – matematikbog – redskaber – materialer – Brain Breaks samt vejledninger. I PengeMat får du alt det der behøves for at gøre din undervisning til en leg.

 

Materialesammensætningen gør ligeledes pakkerne super relevant i forhold til værkstedsbaseret undervisning.

PengeMat 1

Pakken indeholder: Matematikbogen - PengeMat 1 (16 sider). Fantasi Spillepladen (Opvarmning). 4 på stribe - mønter (Spil). Penge klemmekort (56 kort). Tæl Mønter puslespil ( 6 kr. -19 kr.). Penge (mønter/sedler) Breaks opgaver (49 kort/opgaver)

PengeMat 2

Glæde dig til endnu en pakkeløsning. Kommer snart

PengeMat 3

Glæde dig til endnu en pakkeløsning. Kommer snart

Hvordan handler du med Matematik i Vanskeligheder:

 

Jeg har sænket priserne helt i bund, og derfor har jeg fjernet alle unødige omkostninger. Jeg har bl.a. fjernet betalingen i webshoppen, så du som kunde ikke skal betale ekstra for at jeg har en webshop. Du skal derfor gøre følgende, når du ønsker nogle af mine materialer fra webshoppen:

 

  • Vælge de eller det produkt du gerne vil købe
  • Skriv en besked til mig på Facebook eller mail info@matematikivanskeligheder.dk hvor du fortæller hvilke produkter du ønsker
  • Du modtaget derefter en ordrebekræftelse samt en faktura
  • Så snart du har betalt din faktura via mobilepay på 61 78 65 95 eller via Reg: 9370 Konto nr: 4562348439
  • Vil du modtage det købte materiale på mail eller besked.

 

Tak fordi du har valgt at handle hos Matematik i Vanskeligheder – Andreas Larsen